Argentiina ralli järel Fordist loobunud Mölder rentis Sardiinia ralliks töökindlama ja konkurentsivõimelisema Suzuki Ignis Super1600. Mölder sai ralli eel autot veidi testida ning läks võistlusele lootusrikkalt, öeldes, et tema hooaeg algab Sardiinias, kirjutab motorsport.ee.

Ralli avapäeval pidi Mölder esimesel kiiruskatsel legendivea tõttu võistluse katki jätma ja alustas uuesti laupäeval, olles saanud poole tunni jagu karistusminuteid avapäeval läbimata katsete eest.

Seitsmeteistkümne A6 ja N3-klassis osalenud noore hulgas püsis eestlane kiiruskatsetel 11. — 14. kohal, parimaks tulemuseks oli üheksas koht teise päeva lõpul.

Möldri sõnul on tal esiveolise autoga sõiduks vaja veel palju õppida. “Splittidest oli näha, et kiiremates kohtades püsisin konkurentsis, kuid kurvilisematel lõikudel kaotasin aega,” ütles ta. Kaotussekundeid kogunes enam teravamates mahapööretes. “Meie legend on kirjas käikude järgi, kuid 4WD ja 2WD autodel on õige käigu valimine erinev. Peame oma sõitu põhjalikult analüüsima,” arvas Mölder.

Järgmiseks JWRC-etapiks, kus Mölder osaleb, on augusti keskel toimuv Soome MM-ralli. Enne seda on noormehel plaanis osaleda veel mõnel väiksemal võistlusel, et vajalikke kogemusi omandada. Täpsemaid plaane ta veel paika pannud ei ole, samuti pole ta veel otsustanud, mis autoga ta edasi sõidab.