Daniel Ricciardo sai mullusest selgelt kiirema Red Bulliga kodusel Austraalia GP-l neljanda koha. Ricciardo suutis sõidu lõpuni seljataga hoida nii kõva lahingu andnud Toro Rossod kui ka Williamsi ja Force India masinad.

Horner võrdles Ricciardo ringiaegu kolmanda koha saanud Ferrari sõitja Sebastian Vetteliga ning oli tulemustega rahul, vahendab F1i.com.

"Auto kere toimib väga hästi - rehvide kulumise kontrollimine on olnud eriti hea. Kui ees oli vaba tee ning samad rehvid, püsis Ricciardo Vetteli tempos," sõnas 42-aastane Horner.

"Minu arust on need väga julgustavad faktid. Arvan, et saime strateegia toimima ning tegime head boksipeatused, nii et kokkuvõttes tuligi korralik esitus."

Horner lisab siiski, et Red Bulli hetkekiirusega on veel märgatav tee minna meeskonna eesmärgi ehk võistluste võitmisteni, kuid vähemalt tugev algus on tehtud.

"Arvan, et meil oli sellel rajal kindlasti kiiruselt kolmas auto. Eriti just võistlusolukorras. See on julgustav. See pole veel see tase, kus me tahaksime olla, kuid võrreldes mullusega oleme teinud arengus järgmise sammu ning meil on väga hea produkt, millega edasi töötada."

F1-hooaeg jätkub pooleteise nädala pärast Bahreinis.