Horner, kes Vetteli 2010.-2013. aastani nelja järjestikuse tiitlini aitas, avaldas, et Hamilton üritas meeleheitlikult 2012. aastal nende leeri pääseda. Lõpuks liitus britt Mercedesega, kellega ta on võitnud viimased kaks MM-tiitlit.

Hamilton ja Vettel on omavahel ära jaganud kõik esikohakarikad peale ühe alates 2008. aastast. Horner paljastas vormelisõpradele kurva saladuse - need kaks meest ei hakka ilmselt kunagi ühe tiimi huvide eest seisma.

"Ma oleksin väga üllatunud, kui näeksin neid kunagi ühes tiimis," ütles Horner ajalehele The Telegraph. "Tiimipealiku vaatepunktist pean sellist stsenaariumi väga ebatõenäoliseks. See tekitaks väga palju lahkarvamusi. Üks mees oleks alati väga elevil ja teine väga pahane."

Horneri tiiva all pöörasid tülli Vettel ja Mark Webber. Umbes sama toimub praegu Mercedeses Hamiltoni ja Nico Rosbergi vahel.

"Lewise ja Nico suhe on palju harmoonilisem. Oleme kahe aasta jooksul näinud lendamas vaid ühte mütsi! Marki ja Sebastiani vahel oli pingeline rivaliteet. Sebi poolt vaadatuna vähem, sest tal oli rohkem võimu. Mark tegi kõik, et Sebile naha vahele pugeda. Kumbki ei tahtnud kvalifikatsiooni järel oma andmeid jagada, kuigi seda nägi ette tiimi poliitika. Nad ei tahtnud näidata, millist käiku nad kasutasid kuni viimase Q3 sessioonini. Mercedeses toimub hetkel selle leebem versioon," rääkis Horner.