Klassis 2WD sport sai parima tulemuse kirja Andres Kaabel, teise koha saavutas Ats Remmelg (mõlemad Lada Samara) ja kolmanda Kaido Aus (Lada VFTS). Meistritiitel kuulus juba enne viimast etappi Riivo Pappelile, Eesti meistrivõistluste teine koht läks tänu võidule Andres Kaablile, pronks kuulub Ats Remmelgale.

2WD ERK masinaklassi võidu võttis Margus Jamnes, teine Mario Karuse (mõlemad Lada Samara) ja kolmas Haiti Arendi (Ford Escort). Samasugune on ka Eesti meistrivõistluse paremusjärjestus. Neljanda koha pälvis Aivis Ohtla, kes kolmel viimasel etapil ei osalenud.

Neljarattaveoliste autode masinaklassis oli Hõredal ainsana stardis Slava Popov. Selles klassis kuulub meistritiitel 72 punktiga Subaru Imprezal võistelnud Gunnar Tammele, teine Lembit Nõlvak (Subaru Impreza, 67 p.) ja kolmas Priit Saluri (Mitsubishi Lancer Evo V, 60 p.).

0,3 sekundilise eduga võttis noorteklassis Kaspar Koitla ees võidu Priit Ollino, kolmas oli Martin Kiil. Tänu võidule kuulub Ollinole ühepunktilise eduga Koitla ees ka Eesti meistritiitel, kolmas on Tiit Rattasep

Veomasinate klassis GAZ 51/52 saavutas esikoha Raivo Prukner, teiseks tuli Jaanus Ligur ja kolmandaks Marco Lee. Ligur oli küll tegelikult meistritiitli kindlustanud juba enne Hõreda etappi, hõbe kuulub Pruknerile ja pronks Leele.

GAZ 53 klassis võttis võidu Silver Tammemägi, teise koha saavutas Argo Allik ja kolmanda Aivari Lepik. Meistrivõistluse paremusjärjestus oli Tammemägi, Lepik ja Allik.