Ross Brawni sõnul otsustas ta liituda Hondaga Ferrarisse naasmise asemel, kuna ta soovis suuremaid väljakutseid kui maailmameistritel talle pakkuda olnuks.

“Fakt, et Ferrari ei ole praegu kriisis, muutis taasliitumise minu jaoks ebaatraktiivseks,” ütles Brawn: “Neil on läinud hästi ja läheb hästi ka edaspidi. Minu tööks saab nüüd olla nende võitmine.”

Brawn oli võtmefiguuriks Ferrari domineerimisel 1999. aastast 2004. aastani ja Schumacheri lahkumise järel võttis ta endale aastase puhkuse. “12 kuud eemalolekut aitasid mul meenutada, mida ma võidusõidu juures tegelikult armastan,” ütles Brawn.

Nick Fry, kes meeskonnajuhi koha Brawnile loovutab (jäädes edasi tiimi juurde — tema rolliks on eelkõige ärilised küsimused ja nende lahendamine), ütles, et ta on olnud viimased seitse kuud terjerina Brawni kallal. Fry sõnul on Brawni palkamist tervitanud ka Jenson Button, kelle sõnul olevat tegemist parima asjaga, mis on meeskonnas pika aja jooksul juhtunud.

Ferrari tiimis saab meeskonnapealikuks Stefano Domenicali, Jean Todt jätkab Ferrari teatel tööd firma kõrgema juhtkonna hulgas. Peale meeskonnajuhi vahetuse vahetas Ferrari välja ka tehnilise juhi — Mario Almondo asemele asub Aldo Costa.