Räikkönen rammis kolmandal kohal sõitnud Bottase rajalt välja viimase ringi neljandas kurvis ning sai hiljem kohtunikelt 30-sekundilise karistuse, mis kukutas ta viiendalt kohalt kaheksandaks.

"Ma olen kohtunike otsusega nõus," sõnas Häkkinen, kirjutab gpupdate.net. "Selles olukorras tundus, et Kimi oli frustratsioonis, sest tema meeskonnakaaslane oli eespool ja teel poodiumile. Kimi lihtsalt ei suuda Sebastianiga (Vettel) sammu pidada."

Häkkinen loodab, et rahvuskaaslaste Bottase ja Räikköneni suhted selle intsidendi tõttu ei kannata. Ühtlasi soovitas ta Räikkönenil Bottasega avarii tagamaad näost näkku selgeks rääkida.

Häkkinen meenutas oma karjääri analoogset avariid, mis juhtus 1994. aasta Vaikse Ookeani GP-l Jaapanis Aidal. "Ma hindasin pidurdamist valesti ja rammisin Ayrton Senna rajalt välja," meenutas Häkkinen. "Otsustasin pärast sõitu Ayrtoni juurde minna, kes sõitis toona Williamsis. Astusin nende tiimi ruumidesse, kus olid ka meeskonna mehaanikud ning tunnistasin oma viga. Ayrton valas mind räige kriitikaga üle ja mina võtsin selle alandlikult vastu. Järgmisel etapil oli näha, kuidas Ayrton suhtus minusse teistmoodi. Ta hindas seda, et ma olin terve tema meeskonna ees avalikult tunnistanud, et tegin vea. Parem on oma viga tunnistada näost näkku. See toob austuse."