Haasi jaoks oli tegu F1 debüüdiga ning kuues koht kohe avaetapilt on äraütlemata vinge saavutus.

"Kuulake mind, kutid: see on meie jaoks võit, see on võit!" hõiskas Grosjean pärast finišit raadio teel. "Tere tulemast vormel ühte, Gene (Haas, tiimi omanik). See on see päev - kutid, see on ajalooline!"

Haasist sai sellega esimene meeskond pärast 2002. aastat, kes kohe debüütsõidul punkti teeninud - 14 aastat tagasi suutis seda Toyota, kelle roolis oli Mika Salo.

"Tunne on, nagu seisaksin poodiumi kõrgeimal astmel," ütles Gosjean hiljem Sky telekanalile. "See oli imeline sõit ja nädalavahetus. Mehed on teinud suurepärast tööd alates sellest päevast, kui ma ütlesin neile, et sellel autol on tohutu potentsiaal - vajasime selle tõestuseks head tulemust. Meil on veel palju kohti, kus me saame paremaks minna, kuid see tulemus andis moraalile ja enesekindlusele suure tõuke."

Grosjean märkis, et oma osa supertulemuses oli ka punastel lippudel, mis katkestasid võistluse, kui tema tiimikaaslane Esteban Gutierrez Fernando Alonsoga (McLaren) avarii tegi. See lubas tal teha nö "tasuta" boksipeatuse ning tulla sealt alla saadud rehvidega lõpuni.