Boullier avaldas pressikonverentsil lootust, et kui Korjus areneb sama jõudsalt edasi, saab peagi saab vormel-1 karussellil sõitmas näha eestlast. "Paari aasta pärast vormel-1'e pääsemine oleks ilus lugu nii Kevin Korjusele kui Eestile."

Korjus asub teist aastat järjest sõitma vormel-Renault 3.5 sarjas, kus möödunud aastal eestlane viienda koha sai. "Vormel-renault 3.5 on viimane samm enne F1'te. Sama teekonna on läbinud ka meie praegused Lotuse piloodid Jerome D'Ambrosio ning Romain Grosjean," rääkis Boullier ning lisas, et uueks hooajaks on tiimil Korjuse suhtes suured lootused. "19-aastaselt tegi ta kõige parema uustulnuka hooaja vormel-Renault 3.5's. Uuel aastal saab tema eesmärgiks olema tiimikaaslase ning sarja võitmine. Kuid loomulikult on hooaeg väga pikk ning peame olema kannatlikud, sest Kevin on noor ja tal on veel vähe kogemusi."

Boullier tuvustas ka iRace programmi, mis annab võimalus noortel sõitjatel lähemale pääseda vormel-1 telgitagustesse ning pilootide tegevustesse. "iRace on programm, kuhu oleme koondanud meie viis kõige talenteeritumad noort sõitjat ning Kevin Korjus on püramiidi tipus. Tal on meie arvates väga palju talenti ning tema kasuks räägib noorus. Sellepärast osales ta ka Abu-Dhabis testimisel."

Boullieri eesmärk Eesti külastamisel on ka leida Korjusele ning tema teekonnale vormel-1 sarja parner. "F1 on aga ainulaadne võimalus nii ettevõtte kui kogu riigi promomiseks. Leiame, et Kevin oleks suurepäraseks riigi esindajaks. F1's oleks iga tema nime taga ja masina peal Eesti lipp. Me ei otsi tšekki, vaid partnereid, kes teda sel teekonnal saadaks. Kuid me usume temasse ja me leiame talle raha, kui aeg tuleb."