Rosbergi aeg oli kogu nädalavahetuse parim 1.16,540.

Hamilton sõitis rajapiirdesse 13. kurvis, mistõttu tuli kvalifikatsioon mõneks ajaks katkestada. Kui esialgu tundus, et Hamilton ei pääse autost omal jalal välja, siis tegelikult britt õnnetuses viga ei saanud. Küll aga oli ta väga löödud, sest allajäämine Rosbergile tähendab suurt tagasilööki ka MM-sarja üldarvestuses.

Karjääri üheksanda kvalifikatsioonivõidu võtnud Rosbergi kõrvalt teiselt kohalt alustab soomlane Valtteri Bottas (Williams), teise stardirea moodustavad Felipe Massa (Williams) ja Kevin Magnussen (McLaren). Red Bullid Daniel Ricciardo ja Sebastian Vettel said vastavalt viienda ja kuuenda stardikoha.

Esikümnesse mahtusid veel Fernando Alonso (Ferrari), Daniil Kvjat (Toro Rosso), Nico Hülkenberg (Force India) ja Sergio Perez (Force India).

Teist Ferrarit juhtiv Kimi Räikkönen pidi leppima alles 12. kohaga.

Homne põhisõit algab kell 15.

Hamiltoni avarii:

MMi sõitjate edetabelit juhib praegu Rosberg 165 punktiga, talle kaotab vaid nelja punktiga meeskonnakaaslane Lewis Hamilton. Kolmandal kohal on Red Bulli piloot Daniel Ricciardo 98 punktiga, neljakordne maailmameister Vettel on alles kuuendal kohal 70 punktiga. Red Bulli pilootide vahele jäävad veel Ferrari esipiloot Fernando Alonso (87) ja Williamsi soomlasest komeet Valtteri Bottas (73).

Jäämees Kimi Räikkönen on enne tänast etappi 12. kohal 19 punktiga, F1 kuulujuttude järgi on Saksa GP Räikköneni töökoha säilitamise jaoks väga tähtis.

Konstruktorite edetabelit juhib Mercedes 326 punktiga. Red Bull on 168 punktiga teine. Kolmandast kuuenda kohani käib aga kibe võitlus, sest koguni neli meeskonda on 16 punkti sees (Ferrari 106, Williams 103, Force India 91, McLaren 90).