Rosbergi masin jäi seisma juba soojendusringile minnes ning sakslane pidi startima boksiteelt. Kui läbitud oli 13 ringi, tuli Rosberg 18. kohalt boksi ning katkestas.

Rosbergi kommentaar Sky Sportsi telekanalile: "Näha teisi paigalt minemas oli kohutav tunne. Teadsin juba siis, et kõik on läbi. Siis ei tahtnud roolisüsteem lihtsalt töötada ning mul ei olnud ei hübriidjõudu ega käiguvahetust. Sain korraga vaid kahte käiku vahetada ning mul puudus ka DRS. Auto ei töötanud enam üldse. Nii polnud mõtet enam jätkata. See oli tõsiselt raske päev."

Põhikonkurendi ebaõnn mängis kõik kaardid Hamiltoni kätte, kes püsis turvaliselt liidrikohal algusest lõpuni. Finišis edestas Hamilton rohkem kui 11 sekundiga valitsevat maailmameistrit Sebastian Vettelit, kolmandana lõpetas Daniel Ricciardo (mõl. Red Bull).

Neljas oli Fernando Alonso (Ferrari), viies Felipe Massa (Williams), kuues Jean-Eric Vergne (Toro Rosso), seitsmes Sergio Perez (Force India), kaheksas Kimi Räikkönen (Ferrari), üheksas Nico Hülkenberg (Force India) ja viimasel punktikohal Kevin Magnussen (McLaren).

Hamilton tõusis tänasega Rosbergist MM-sarja üldarvestuses kolme punktiga mööda. Britil on kirjas 241 punkti, Rosbergil 238, Ricciardol 181, Alonsol 133, Vettelil 124 ja Valtteri Bottasel 122.

Hooaja lõpuni jääb veel viis etappi. Kahe nädala pärast vuravad vormelid Jaapanis Suzuka ringrajal.