Santander, kes oli Ferrarit sponsoreerinud kaheksa aastat, teatas, et sõlmis UEFA Meistrite liigaga kolme-aastase lepingu.

Mitmel F1 etapil on Santander olnud lausa Ferrari nimisponsor. Näiteks Suurbritannia GP ajal aastatel 2007-2014 ning Hispaania GP puhul 2011-2013.

Suurpanga koostöö Ferrariga algas 2010. aastal seoses Fernando Alonso tiimi tulekuga. Pank on pikalt toetanud ka McLarenit, kuid viimasel ajal on Alonso praegune tiim saanud rahasüste vaid Santanderi Suurbritannia harult ning sedagi võrdlemisi vähe vaid tänu Jenson Buttoni seotusele tiimiga.

Niivõrd suure toetaja lahkumine vormel-1 karussellist on sarja uutele omanikele Liberty Mediast valus hoop. Üks rõõmusõnum saadi täna siiski ka: Alfa Romeo, kelle väiksed kleepsud olid seni Ferrari autodel, teatas, et neist saab järgmisel aastal Sauberi nimisponsor ja tehniline partner.

"Oleme lõpetanud eduka koostöö Scuderia Ferrari meeskonnaga, keda toetasime viimased kaheksa hooaega. Samuti lõpetasime F1-ga seotud sponsorlepingud, mis aitasid viimased 11 aastat Santanderi brändi maailmale tutvustada," seisis Santanderi pressiteates.