Aprillis said vormel-1 tiimid kirja Rahvusvaheliselt Autoliidult FIA ning seal anti teada, et turvaelemendina vormelitele lisatud Halole võib külge kruvida ka peeglid. Seda kõike sõitjate turvalisust silmas pidades. Niimoodi taheti suurendada nende nägemisraadiust, kirjutab Auto, Motor und Sport.

Ferrari haaraski härjal sarvist ja lisas peeglid. Peegli kohale lisati aga ka väike tiib, mis nüüd on hakanud pahandust tekitama.

“Seni ei oleks keegi julgenud seda teha. Siiski arvan, et see on suurepärane mõte,“ tunnistas Force India tehniline direktor Andy Green. “Nad tõesti kompavad piire.“

Teiste tiimide liikmed aga nii leppivad ei olnud ja FIA hakkas saama kaebekirju. Nii jõudiski FIA võistlusdirektor Charlie Whiting ühel hetkel Ferrari boksi ja tegi telefoniga peeglitest ja nende kohale paigutatud tiivast pilti.

Reeglite koostajad peavad nüüd selgusele jõudma, kas tegemist on peegliga, millele on lisatud tiib või on tegemist tiivaga, millele on lisatud peegel. Esimesel juhul võib uuendus jääda, kuid teisel juhul peab kaduma.