49-aastase Schumacheri tervistliku seisundi kohta on avaldatud väga vähe informatsiooni. Viimati kirjutas Briti tabloidleht Daily Mail, et kuigi Schumacherit ümbritseb endiselt ööpäevaringselt suur meditsiinibrigaad ja tema raviks kulub igal nädalal 50 000 eurot, pole vormelikuulsus voodihaige ega ole ühendatud ühegi aparaadi külge, mis teda elus hoiaks.

Varem on Schumacheri liikumisvõimest rääkinud vaid tema advokaat Felix Damm, kes kinnitas 2016. aastal Hamburgi kohtule, et sakslane "ei saa käia".

3. jaanuaril saab seitsmekordne maailmameister 50-aastaseks. Tema kauaaegne tööandja Ferrari on selleks puhuks avamas suurejoonelist näitust. Väljapanek nimega "Michael 50" tuleb Põhja-Itaaliasse Maranellosse tiimi enda muuseumi.

"Muuseumi ruumides tehakse tagasivaade mälestusväärsetele hooaegadele, mille seitsmekordne maailmameister Ferrari inimestele kinkis ning mis tegid temast legendi," seisab Ferrari teates.

Schumacheri viis järjestikust maailmameistriitlit tulid Ferrariga aastatel 2000-2004. 1994. ja 1995. aastal võidutses ta F1-sarjas Benettoni ridades.