“Ma arvan, et sel aastal tuleb taas vägev duell McLareni ja Ferrari vahel. Ma ootan huviga lahinguid Mikaga, sest meil on minevikus palju vahvaid duelle olnud. See saab olema veel üks väga raske hooaeg ja ma ei suuda ära oodata võimalust võidelda võitude eest kõigil ringradadel.”

Lisaks Mikale arvestab ta ka David Coulthardi ja Rubens Barrichelloga, et viimased võivad pretendeerida tiitlile. “David tegi minu elu raskeks päris mitmel etapil eelmisel aastal ja siis on ju veel minu meeskonnakaaslane Rubens. Ma arvan, et ta on sel hooajal pidevalt kiire ja et me teeme hea paari meeskonna jaoks.”

Barrichello ei hakanud oma tulemuste üle spekuleerima. “Ma ei taha liiga palju lubada. Ma tahan olla kontsentreeritud ja vaba oma töös. Minu taga on meeskond, me töötame nagu üks ja kõik eduks on olemas. Lahing saab toimuma Ferrari ja McLareni vahel ning Häkkinen on seal ja samuti meie Michaeliga. Me alustame samal tasemel ja ma tahan vaid öelda, et sel aastal annan endast parima ning ei kavatse kordagi alla anda.”

Jean Todt on edus kindel. “Meeskonnas on eriliselt kõrge motivatsioon, arvatavasti kõrgem kui kunagi varem. Me tahame pidada number 1-e oma autol. Uus auto on eelmisest väga erinev tänu uutele reeglitele. Me oleme veendunud, et võitlus saab sel aastal olema veel raskem, kui eelmistel aastatel.”