Spekulatsioonidele lisab hoogu juurde värske ajakirja Autosport uudisnupp, mis räägib sellest, et Ferrari korraldas Leclercile juulikuus Monza ringrajal salajase testisõidu. Tegemist oli nn "filmipäevaga". Sellise nimetusega sõitudeks võivad tiimid reeglite järgi oma auto rajale tuua kahel korral aastas ning läbida korraga 100 ringi.

Soome ajaleht Ilta-Sanomat peab võimalikuks, et Leclerci veel järgmisel aastal Ferrarisse siiski ei võeta, vaid mees liigub Sauberist Haasi tiimi, mis on Ferrariga samuti lähedalt seotud.

Ferrari on kinnitanud Sebastian Vetteli jätkamist tiimis, kuid Räikköneni järgmise aasta lepingu osas ripub veel küsimärk.

Leclerci võimalusi juba järgmisel aastal punasesse autosse istuda ning soomlase šansse lepingupikendus teenida vähendas ajakirja Autosport teatel tunduvalt endise Ferrari esimehe ja tegevjuhi Sergio Marchionne surm, kes oli Leclerci talendi suur austaja.

Ajaleht Corriere della Sera kirjutas eelmisel nädalal, et Ferrari teatab Räikköneni jätkamisest ametlikult kas Spa või hiljemalt Monza etapi ajal. Ehk kui itaallaste info tõele vastab, võib Leclerci palkamise jutud Räikköneni asemele juba selle nädala lõpus vähemalt aastaks ajaks jälle riiulisse tõsta.