Kohtumisel Itaalia ajakirjandusega väitsid nii Jean Todt kui ka Luca di Montezemolo, et viis, kuidas McLaren reageeris spionaažisüüdistustele, tekitas neis raevu.

“Esimesel istungil tuli McLaren välja 200 nende töötaja allkirjastatud tunnistusega, kus väideti, et allakirjutanuil puudus ligipääs Ferrari andmetele,” ütles Todt: “Kolme kuu pärast, kui FIA viis läbi oma uurimise, selgus, et tegemist oli valetunnistustega. Nad sundisid oma töötajaid valedele alla kirjutama.”

“Kas Ron Dennis peaks oma kohalt tagandatama?” küsis Todt ja vastas ise, et Ferrari ei saa seda otsust FIA eest teha, kuid uus hooaeg algab märtsis ja kolme kuu jooksul võib organisatsioonis nii mõndagi muutuda.

Di Montezemolo ütles, et FIA esimene otsus — McLaren pole süüdi, oli tema jaoks hooaja hulleim hetk: “Kui Ferrari poleks välja tulnud ümberlükkamatute tõenditega, oleks McLaren puhtalt pääsenud.”

Küsimusele, mida arvata Mercedese osalusest skandaalis, vastas Montezemolo, et on Mercedese juhtkonna käitumisest šokeeritud kuid ei soovi sellest rääkida. “Ütleme, et ma olen uhke, et Inglismaal ja Saksamaal Ferrarit nii väga hinnatakse,” naljatas di Montezemolo.

McLareni lubadust, külmutada Ferrari info põhjal projekteeritud detailide arendus, kommenteeris di Montezemolo järgmiselt: “Jah, olen täiesti kindel selles, et vähemalt värv saab neil olema teine. Ma ei usu, et tuleb punane McLaren.”.