Pärast Fernando Alonso ja mitme insneneri lahkumist Ferrarist sattus ka Räikköneni sõitjakoht kahtluse alla, kirjutab F1 Today. Kuigi soomlasel on Ferrariga leping ka 2015. aastaks, tekitas Räikköneni senine kahvatu hooaeg palju küsimusi. Pealegi on kõigil meeles, et Ferrari lõpetas ju soomlasega lepingu ennetähtaegselt ka 2009. aastal.

Ferrari meeskonna viimase aja avalduste valguses on aga selge, et Räikkönen jätkab nende juures ka järgmisel aastal, leiab F1 Today. Nimelt sai soomlane Brasiilia etapi järel Ferrari bossilt Marco Mattiaccilt hea etteaste eest avalikult kiita. Neljapäeval avaldas aga Ferrari oma koduleheküljel teate, et soomlane asub juba testima järgmise aasta masinat.

"Räikkönen lendas Brasiilia etapi järel koheselt Maranellosse, et alustada ettevalmistust hooaja viimaseks etapiks ja alustada 2015. aasta vormeli testimist," seisis Ferrari pressiteates.

Lisaks kinnitas Ferrari meeskond, et Räikkönen kohtub tiimi tehnilise juhi James Allisoniga, et pidada aru uue masina üle ja leppida kokku ka talvised testimised.