Ühtlasi on Malone ajakirja teatel lõpetamas Ferrari meeskonna toetamise iga-aastaste boonustega, nagu Ecclestone seda tegi. Väidetavalt arutasid Malone ja Ferrari president Sergio Marcionne seda hiljutistel läbirääkimistel, kus Malone olevat põrutanud: "Kaeba mind kohtusse, kui tahad! Mul on nii aega kui ka raha."

Malone on reformimas ka F1 sarja finantssüsteemi. Kuuldavasti olevat ta tiimidele pakkunud võimalust endale ise sarja reklaamiõigustesse osalus osta - idee, millest haaras esimesena kinni Mercedes, kes teatas koheselt, et võtaks endale pirukast 10-protsendilise tüki.

Seevastu Red Bull on kommertsõiguste ostmise osas skeptiline. "Peame selle üle mõtlema. See on liiga kallis ja avaldab vähe mõju. Selline sidumine näib mõttetu," ütles üks Red Bulli ametnikest Auto Bildile.

Midagi rõõmustavat fännidele. Ajalehe Bild teatel on Malone'i firma Liberty Media alandamas drastiliselt F1 piletite hindu, nii, et ühe nädalavahetuse passi saaks kätte 150 euroga. Samuti olevat Malone huvitatud rohkemate Euroopa etappide lisamisest kalendrisse.

F1 hooaeg jätkub eeloleval nädalavahetusel Singapuri ööetapiga.