"Sellest on saamas väga depressiivne pressikonverents, sest me keskendume ainult negatiivsele," lausus Horner, kui pidi vastama küsimustele, mis puudutavad eelseisvat Venemaa vormelietappi.

"Kalender tuleb välja oktoobris või novembris. Meil kõigil on võimalus valida, kas teeme vormelisarjas kaasa või mitte. Kõik inimesed, kes siin laua taga istuvad, on võidusõitjad ning nad on siin, sest nad armastavad seda sporti ja tahavad võistelda. Kui me sarja end kirja paneme, siis usaldame FIA-t ning promootoreid ja osaleme kõigil vajalikel võistlustel," asus Horner selgitama. "Võistlustel on kohal maailma spordimeedia ning suur enamus neist on siin miks? Sest nad armastavad samuti seda sporti või teenivad selle kajastamise eest raha. Minu meelest on ebaõige F1-l teha poliitilist avaldust, kui tegemist on spordiga."

Hornerile tekitas erilist pahameelt fakt, et tiimijuhtide kogunemisel räägitakse maailmas toimuvast ja mitte eelseisvast võistlusest.

"Peaksime rääkima pilootidest ning võistlustest, kuid keskendume ainult negatiivsele ning tuleb tunnistada, et meie jaoks on äärmiselt igav siin sellistele küsimustele vastata," jätkas Horner.

"Seega kuidas oleks, kui küsiks pühapäevase sõidu kohta ning selle, mis kvalifikatsioonis juhtub. Muude küsimuste puhul pöörduga Jean Todti või Bernie Ecclestone'i poole," võttis Horner sõnavõtu kokku.