"Teadmine, et Jules hingab iseseisvalt, on väga hea uudis," kirjutas Hartstein oma viimases postituses. "See on hea eeskätt seetõttu, et nüüd on üks avatud uks vähem, kust võiks sisse tulla potentsiaalsed eluohtlikud infektsioonid."

"Pressiteatest selgus veel, et "meditsiiniliselt esile kutsutud kooma" on lõpetatud. Peab meeles pidama, et kõiki patsiente, kellel on raske peavigastus, hoitakse narkoosis. See võimaldab neid hoida hingamisaparaadi all ja laseb paremini kontrolli all hoida patsiendi elutähtsaid näitajaid esimestel kriitilistel päevadel," kommenteeris Hartstein vormelisõitja perekonna eelmisel nädalal tehtud pressiteadet.

Hartsteini kinnitusel on Bianchi seisund jätkuvalt eluohtlik, kuid mitte lootusetu.

"Statistiliselt on olukord endiselt üsna kohutav. Statistika on puhtad numbrid," lisas ta. "Peame ootama ning toetama Bianchit nii palju kui vähegi võimalik. Loodetavasti läheb olukord paremaks."

25-aastane Bianchi sai raske ajutrauma 5. oktoobril Jaapani GP-l, kui sõitis vihmamärjal rajal otsa traktorile, mis oli tulnud rajalt eemaldama Adrian Sutili vormelit. Prantslane toodi koomast välja ja transporditi Jaapanist kodumaale Nice`i haiglasse nädal aega tagasi.