Esimese sõidu võitis Orav, teises sõidus ei veninud kahe esimese vahe terve sõidu käigus pikemaks kui 10 meetrit. Finisis oli esimesena Jaak Maaten, temale ka Eesti meistri tiitel selles klassis 150 punktiga, teine nii finišis kui EMV arvestuses (127 punkti) Raul Orav. Nende järel veidi pikema vahega oli finišis Priit Pööbel, kes kogus EMV arvestuses 123 punkti ja temale kokkuvõttes kolmas koht. Kokku oli rajal 14 võistlejat, kellest arvestuse said 11. ja viimasena lõpetas sõidu Joel Liivajõe, kes sõitis ringrajal oma esimest etappi.

Vabaklass on olnud tänavusel hooajal stardis vaid kolmel korral. Seekord oli registreerunud 2 sõitjat Paavo Rebane ja Aivis Ohtla. Ohtlat on tänavu jälitanud tehniline ebaõnn, erandiks ei olnud ka Tartu võidusõit, treeningul purunes auto käigukast ja vaatamata mehaanikute ponnistustele Aivis starti ei jõudnud.

Klassis Super 1600 oli viimases sõidus tõsine lahing kolme noore võidusõitja vahel. Lahing kestis küll kahjuks ainult teise ringini kui kokku põrkasid Martin Merisaar ja Sten Pentus. Mõlemad autod pääsesid küll uuesti rajale kuid konkurente neist Tanel Lepale enam ei olnud.

Eesti meistri tiitlid antakse välja tänavu ainult kahes klassis VW Golf 1600 ja Vormel Baltic’ul. Vabaklassis, Super 1600 ja B2000 jääb meistritiitel osavõtjate vähesuse tõttu välja andmata.