Klassis Micro võitis mõlemad finaalsõidud soomlane Petri Suvanto, kokkuvõttes järgnesid Krišjanis Grava ja Haralds Garkaklis Lätist, neljandaks tuli parima eestlasena Johannes Moor. Eesti meistrivõistluste liidrina jätkab avasõidus ebaõnnestunud Oskar Pedosk.

Klassis Raket jäid avasõidus mootoriprobleemide tõttu raja äärde mõlemad peafavoriidid — Anton Pankratov ja Alex Kiviorg, kusjuures Pankratov ei suutnud ka teist sõitu lõpetada. Kindla ja kiire sõiduga pälvis üllatusliku esikoha Kert Vellama, teine oli kokkuvõttes Kristjan Penjam ja kolmas Kristjan Urm. Meistrivõistluste liidrina jätkab Kiviorg.

Klassis Yamaha võitis Hendrik Käo ning tõusis ka meistrivõistluste liidriks. Teine oli võrdsete punktidega Ingvar Sinilaid ning kolmas Taavi Tammeveski.

Klassis Rotax Max pidasid ägeda duelli Raivo Tamm ja Hanno Rajamets. Rajamets sai parimal stardikohal olnud Tammest mööda kohe esimeses kurvis ning sai vahepeal juba ca 20 meetrise edu. Sõidu lõpuosas tuli aga Tamm jõudsalt lähemale ja jõudis viimasteks ringideks täiesti kannale. Paraku tuli lahendus juba 2 ringi enne lõppu, kui Rajamets ringiga mahajääjaga kokku põrkas ja hetkeks kiiruse kaotas. Tamm sai mööda ja hoidis esikohta finišini. Kolmandana lõpetas meistrivõistluste liider Ain Adamson.

Eesti meistrivõistluste 4. etapp toimub 3. augustil Põltsamaal.