Jordanil on vormeliringkondades oraakli kuulsus, sest ennustas ta ju näiteks ette, et Michael Schumacher teeb aastaid tagasi suure tagasituleku.

Nüüd pakub iirlane, et Mercedes, kes valitses F1 sarja 2014. aastast kuni mulluseni, lahkub järgmise hooaja järel.

Kui sakslaste Auto Bild uuris Jordanilt, kas Ferrari sõitja Sebastian Vettel liitub järgmiseks aastaks Mercedesega, vastas iirlane: "Ei. Tal on Ferraris kõik olemas, mida vajab. Pealegi lahkub Mercedes arvatavasti pärast 2018. aastat F1-st."

"Ma arvan, et nad (Mercedes) lähevad sel ja järgmisel aastal tiitli peale ning siis otsustab Stuttgartis olev juhtkond meeskonna maha müüa ja edasi tegutseda vaid mootoritarnijana. Mina teeksin sama, sest Mercedes on võitnud kõik, mis võimalik, ning siit alates saavad nad vaid kehvemaks minna," arutles Jordan. "Kui ka Vettel kahtlustab seda, pole tal mingit mõtet tiimi vahetada."

Mercedese boss Toto Wolff lükkas Jordani väited ümber. "See arvamus ei tugine mingitele faktidele ja on pelgalt ühe inimese spekulatsioon. Mercedesel on konkreetne leping, mille kohaselt osaletakse kuni 2020. aasta lõpuni, ning hetkel peetakse kontrahti pikendamise osas läbirääkimisi," teatas Wolff.

Mercedes kaotab hetkel instruktorite karikasarjas Ferrarile 17 punktiga.