FIA president Max Mosley´d süüdistas Dennis erapoolikuses. “Ma olen kindel, et pisiasjades kipuvad otsused minema mitte McLareni või Williamsi meeskonna kasuks. Ma ei ole paranoiline vaid lihtsalt realistlik.” Dennise sõnul peaks FIA president olema rohkem erpooletu ning seda nõudma ka oma alluvatelt. Dennise sõnul ei usalda ta põrmugi FIA apellatsioonikohust.

Peamiselt saavad sellistest olukordadest kasu Ferrari ja Michael Schumacher. “Mulle meeldib vaadata kui teda võidetakse, kuna ma ei osta seda “Hr Eksimatu” imidžit. Ei ole sobilik, et Michaeli kohal näidatakse aurat, et tema ei eksi ja ei tee midagi valesti. Ma olen täiesti kindel, et kui teised piloodid oleksid teinud Michaeli moodi starte ja esimese kurvi manövreid, siis oleks neid etapilt kõrvaldatud. Mul ei ole midagi Michaeli vastu, aga arvamus, et ta on parim on sedavõrd laialt levinud, et teda ei võeta enam teiste pilootidega võrdselt, kui ta midagi valesti teeb. Ma ei toeta sellist ebavõrdsust.”

Dennise sõnul ei ole mingit sisu ka müüdil, et kõik F1 tiimipealikud peaksid olema tänulikud Bernie Ecclestone´ile. Ta kinnitab, et oli miljonär juba enne F1-e tulekut. “Vahest ma loodan, et Bernie tunnustaks rohkem meie kõigi püüdlusi. Ma teen kõik mis on minu võimuses, et sissetulekute jagamine toimuks võrdsemal baasil. Keegi ei taha sõtta astuda, aga raha jagamine peab tulevikus muutuma.”

Need ütlused on McLareni juhilt äärmiselt otsekohesed ja väga haruldased, kuna üldjuhul ta meediaga eriti ei suhtle. Dennis on loomupoolest tagasihoidlik inimene ning laseb oma arvamused väljastada pressitoimkonnal.