40aastane prantslane ei ole veel kindel, millises meeskonnas ta järgmisel aastal sõidab, kuid kinnitab, et tema praegune „tööandja“ Mitsubishi meeskond jätkab Lancer autoga. „Minu teada on Lancer ka 2004. aastal Mitsubishi ralliauto,“ kinnitas Delecour Rallyes Magazine’le. „Mitsubishi ei avalda oma järgmise aasta plaane enne septembrit. Pole isegi kindel, kas Mitsubishi 2004. aastal WRC’s osaleb, kuid 100% kindel on, et minu uus kaardilugeja on Anne-Chantal Pauwels,“ jätkas prantslane.

Pauwels, kes vahetab välja Austraalias vigastada saanud Daniel Grataloupi, oli Delecouri kaardilugeja ka 1984.-1991. aastal. „Kahju, et ma enam Danieliga koos rallit ei sõida, kuid ta soov oli pärast 2003. aasta hooaega WRC’s osalemisest loobuda,“ lisas Delecour.

Delecour kinnitas ühtlasi, et Pauwels on tema kaardilugeja aastase katseajaga ning kui koostöö ei suju, siis lõpetatakse koos rallisõitmine.

Francois Delecouril oli tõsine sõnavahetus pärast eelmise aasta Suurbritannia rallit, kus ta väljasõidus süüdistas oma ajutist kaardilugejat Dominique Savignonit.