Enne Saksamaa rallit on Grönholmil MM-arvestuses 13-punktiline edu. Loeb on Saksamaal võitnud viis korda, Grönholm Soomes seitse korda. Loeb ise arvab, et tema võite Saksamaal ei saa võrrelda Grönholmi võitudega Soomes — Grönholm on tõeline Soome ralli meister, prantslase võidud ei ole aga tulnud sellise kindlusega.

“Inimesed peavad meid favoriitideks, aga see ei saa olema lihtne. Ma ei arva, et saaks öelda, nagu oleks Saksamaa meile midagi sellist nagu Soome Marcusele,” ütles Loeb: “Ükski meie võitudest Saksamaal ei ole tulnud kergelt ja ma ei usu, et rivaalid selle ka seekord lihtsaks teeksid.”

Citroenis ollakse mures ka Mikko Hirvoneni kommentaaride pärast, kes on väitnud, et Soomes debüüdi teinud uus Ford on suur samm edasi ka asfaldil.

“On raske mitte muretseda, minnes võistlusele, kus on meie jaoks väga palju kaalul,” ütles Citroeni boss Guy Frequelin: “Sellest rallist peab saama hüppelaud, mis võimaldab meil taas mõlema meistritiitli pärast võidelda. Ma saan aru, miks kogu tiim närvitseb rohkem kui tavaliselt.”.