Ecclestone maksis hiljuti 75 miljonit eurot pistisesüüdiste eest kohtus ja tahab nüüd uuesti haarata ohjad vormel-1 eesotsas.

83-aastane britt ütles BBC-le, et uskus alati enda pääsemisse kohtusaaga ajal. "Ma ei karda midagi. Teadsin, et olin süütu. Õigussüsteem Saksamaal on üldiselt õiglane. Vahepeal teevad kohtunikud küll valesid otsused, kuid enamjaolt on nad ikkagi mõistlikud," ütles Ecclestone eksklusiivintervjuus BBC-le.

Kohtusaaga ajal süüdistati Ecclestone'i maksmises Saksa pankurile Gerhard Gribkowsky'le, kes pidanuks Ecclestone'i antud rahaga ostma suure osaluse F1-s, kuid jätma võimu vanamehele.

Ecclestone väitis see-eest, et maksis Gribkowsky'le väljapressimise tõttu. Gribkowsky oleks vastasel kombel toonud meedia ette Ecclestone'i nihverdamised maksusüsteemi petmisel, mida viimane ise eitab.

Lõpuks otsustas Ecclestone lihtsalt maksta ära teatud rahasumma, et pääseda pikkadest istungitest ja võimalikust vangiminemisest. Summa suurus oli ligi 75 miljonit eurot. Miks Ecclestone seda tegi? "Nii oli lihtsam," ütles ta lakooniliselt BBC-le.