Rosbergil ei saa homme esimestel ringidel lihtne olema, sest kohe tema kõrvalt sööstab rajale meeskonnakaaslane Lewis Hamilton. Eksmaailmameistrist Hamilton usub, et suudab veel Rosbergile järele jõuda sõitjate arvestuses ja kavatseb homme anda endast maksimumi.

Mercedese pilootide tagant läheb rajale neljakordne maailmameister, Red Bulli sõitja Sebastian Vettel, kes pole tänavu võitnud veel ühtegi etappi. Tuleb täheldada ära, et Vetteli parim ring viimases kvalifikatsioonivoorus oli üle 2 (!) sekundi aeglasem, kui Rosbergil.

Vetteli kõrvalt püüab poodiumile ronida Ferrari piloot Fernando Alonso. Esikümnesse mahtusid täna veel Daniel Ricciardo (Red Bull), läbimurdehooaega tegev soomlane Valtteri Bottas (Williams), Kevin Magnussen (McLaren), Kimi Räikkönen (Ferrari), Felipe Massa (Williams) ja Jenson Button (McLaren).

Marussia piloot Max Chilton stardib homsele põhisõidule 19. kohalt, hoolimata kuulujuttudest, et Marussia kavatses ta koha loovutada teisele sõitjale. Chilton pidas meedia spekulatsioone solvavaks ja avaldas nördimust valeinfo levitamise peale.