Korraldajatele valmistasid peavalu 6. ja 12. kurvi äärekivid, mis GP2 sarja treeningul autode tagumisi vasakpoolseid rehve lõhkusid. Seetõttu proovisid F1 autod oma treeningul juba eos kuuenda kurvi äärekivi vältida ning videokordustest on näha, et mõni detail sellest oli isegi lahti tulnud.

FIA otsustas, et nimetatud kurvides võetakse äärekivid üldse ära ning asendatakse need värvitud tähistustega. Modifikatsioone tehakse ka kiiretes 12. ja 15. kurvides.

Sõitjate koosoleku järel otsustati, et ka boksi sissesõidu tee peaks olema pikem, et tagada selgem eristatus võistlusrajast. Haasi piloot Esteban Gutierrez ütles, et boksitee nähtavus on mitmele sõitjale probleeme tekitanud ning üle tuleks vaadata ka boksist väljumise koht.

"Väljumistee on minu arust pisut liiga kitsas. Seal on piisavalt ruumi, et seda laiendada," ütles ta.

Nurinat kostis sõitjatelt ka Bakuu tänavate kvaliteedi kohta. Valitsev maailmameister Lewis Hamilton soovitas aga kaasvõistlejatel vähem vinguda.

"Ma olen rajaga väga rahul. Üks on kindel - need sõitjad vinguvad erinevate asjade pärast nii palju. Põhisirge tee on väga konarlik ning sa ei näe esimest kurvi nii hästi, kui su auto vibreedib, aga see kuulub võidusõidu juurde. Need kutid tahavad, et see oleks sujuvam kui kunagi varem, ilma igasuguse vibratsiooni ja konarusteta," rääkis Hamilton.

"Nad tahavad tänavaringraja karakteri ja elu ära kaotada. Mina olen nende konarustega rahul ning ma garanteerin, et te näete, kuidas mõned inimesed hakkavad neid asju rääkima ning ma lihtsalt istun ja naeratan!"

Aserbaidžaani etapi F1 kvalifikatsioon algab täna kell 16.