„Täna sõitsin tõesti hea tundega, kõik sobis ja ka rehvivalik õnnestus,” naeratas võitja. „See oli hea algus hooajale ja katsume ka edaspidi konkurentsis püsida ning miks mitte, ka meistritiitlit jahtida.” N-rühma teise koha punktid (12 p) kuulusid Margus Remmakule ja kolmanda koha eest teenis 10 punkti Ott Tänak.

Taas paari aasta järel jagatakse meistritiitel tänavu välja ka suures A-rühmas, kus klassivõidu ja esikoha eest 15 punkti noppinud Kaspar Koitla möönis, et tervet hooaega ta suures A-rühmas siiski ei võistle. „Kavatsen alates teisest etapist jätkata siiski kuni 2-liitriste autode klassis,” tunnistas mullu selle klassi võitnud Kaspar Koitla. „Ei saanud autot lihtsalt talveralliks veel valmis.” Teise koha punktid noppis A-rühmas Jaanus Murakas ja kolmas koht kuulus Aivo Hintserile.

Kuni 2-liitriste autode arvestuses saavutas esikoha Arvo Ojaperv, kellele seega 15 sarjapunkti. Teise koha eest 12 puntki teenis Reiko Lempu ja kolmas oli selles arvestuses Kristen Kelement.

„Õnnestus jah üle tüki aja taas klassivõit noppida,” rõõmustas Ojaperv. „Veidi oli ka konkurents eelmise hooajaga võrreldes tagasihoidlikum ja seetõttu on rõõm kuulda, et Kaspar Koitla siiski meie klassis jätkab.”

Rahvuslikus E-rühmas alustas hooaega võidukalt tiitlikaitsja Einar Laipaik, kes siiski lisaks järjekordsele meistritiitlile hoiab silma peal ka absoluutarvestuse karikasarjal. „Kuna tänavu jagatakse absoluutarvestuses E-rühma sõitjatele lisapunkte, siis olen lisaks E-rühma meistritiitlile võtnud eesmärgiks esikoha absoluutarvestuse esikümnes,” rääkis oma eesmärkidest Einar Laipaik.

Eesti meistrivõistluste teine etapp, Tallinna ralli sõidetakse maikuu teisel nädalvahetusel.