Marcus Grönholm kärpis oma kaotust Türgi ralli järal — õlavigastuse tõttu sundpuhkusel viibivast Sebastien Loebist lahutab teda veel 25 punkti. Meeskondlikus arvestuses juhib Ford Kronose ees kaheksa punktiga.

Austraalias on Kronos kahe autoga — MCRae teenetest otsustati pärast Türgi rallit loobuda ja punktidele sõidavad Daniel Sordo ning Xevi Pons. Kronose boss van Dalen on öelnud, et usub oma noortesse sõitjatesse ja ei ole ralli eel pessimistlik ega ka unistuste küüsis — saatus on viimasel ajal olnud meeskonna vastu, saab näha, mis see kord kaasa toob.

Grönholm ja Hirvonen lähevad taas starti kaksikvõidu mõtetega, lootuses, et neil õnnestub näidata sama kirust ja vastupidavust, mis Fordil oli Türgis.

Subaru sõitja Petter Solberg ütles, et enesekindlust on pisut lisandunud ja ta loodab seda Austraalas ka demonstreerida. Chris Atkinson, kes võistleb kodupubliku ees, on loomulikult motiveeritud heale tulemusele. Meeskonna juhi, Luis Moya, sõnul on eesmärgiks mõlema auto lõpetamine esiviisikus.

Manfred Stohl ja Henning Solberg on näidanud, et eratiimi sõijad on võimelised võitlema poodiumikohtade eest. Austraalias on OMV Peugeot eeskätt võistlemas Subaruga — püütakse meeskondliku arvestuse kolmandat kohta.

Eelmisel aastal võitis Austraalia ralli Francois Duval Harri Rovanperä ja Gigi Galli ees.

Delfi Autolehe ennustus

1. Marcus Grönholm
2. Petter Solberg
3. Mikko Hirvonen
4. Chris Atkinson
5. Manfred Stohl
6. Luis Perez Companc