Väikseimas neljarattaliste sõidukite võistlusklassis Cadet Saku Metall oli kokku seitse võistlejat, kellede hulgas ka võistluste noorim osaleja 5-aastane Oliver Nurmik. Parimalt stardipositsioonilt alustas Harli Õun, kes võistluse ülekaalukalt ka esimesena lõpetas, kuid tema kardi mittevastavus tehnilistele tingimustele tõi kaasa tema tulemuse tühistamise. Võitluse võitjaks kuulutati tihedast duellist Fred Joonas Alliksaare ja Läti võistleja Martins Šteinertsi vahel võitjana väljunud Alliksaar.

Micro Lego eelsõitudes olid 13 võistlejast üheksal ringiajad ühe sekundi sees. Parimalt stardipositsioonilt alustas Tristan Viidas. Väga põnevas ja tihedas võistluses vahetati juhtgrupis pidevalt kohti Viidase, Konstantins Calko, Hans Villemi, Conrad Hildebrandi ja Kenneth Pohli vahel. Lõpuks võitis napi edumaaga Viidas Pohli ja Villemi ees.

Klassi Raket CityCasino 16 võistlejast startis esimeselt stardipositsioonilt Kevin Korjus. Võistluses esikohale vahetus liider pidevalt ning sõitu juhtisid nii Korjus, Läti võistleja Kristjans Audze, eelsõidus kiiret sõitu teinud, kuid tehniliste probleemidega hädas olnud ja viimasest ruudust startima pidanud Morten Nõmme ning Topi Stenius. Kihutamise võitis Korjus Audze ja Dainis Safonovsi ees. Esimesena finišilipu saanud Morten Nõmme sai stardivea eest 10 sekundit trahviaega ning tema lõppkohaks jäi üheksas.

Klassi Yamaha Vianor üheksast võistlejast sõitis ennast parimale stardikohale Karel Vergi. Võitluse esikolmikusse jõudsid Marten Täht, Vergi ja Martin Lauri ees.

Rotax Junior klassis läks rajale üheksa sõitjat. Varem kiireid sõite teinud ja Eesti Karikavõitluste I etapi Põltsamaal võitnud Ranno Kallase võistlemine lõppes mootori purunemise tõttu ajasõitudes. Esikoha võitis Hendrik Pakosta, Kristjan Penjami ja Kert Vellama ees.

Võistluspäeva viimases finaalsõidus klassis Rotax Maxis tuli rajale 14 võistlejat. Nii eelsõitudes kui ka võistluses oli teistest ülekaalukalt parem Hanno Rajamets. Stardis teiselt positsioonilt lähtunud Raivo Tamm kaotas koha esimesel ringil toimunud avarii tõttu. Võistluses tuli teisele kohale Silver Laido ja kolmandaks Meelik Saviste.

Järgmine Teboil Eesti Meistrivõistluste etapp kardispordis toimub 15. mail Rapla kardirajal.