Kolmanda sõitja leidmiseks korraldati meeskonna poolt konkurss, kus võisid osaleda rallisõitjad, kes on sündinud pärast 1. jaanuari 1980. aastal. Rohkem kui 100 kandidaadi seast pääses OMV rallinooruki valimisel 10-ne finalisti hulka ka 23-aastane Eesti rallisõitja Andrus Laur Cueks Ralliklubist.

Kes rallimeestest pääseb OMV värvides tuleval hooajal kihutama, selgub 20. detsembril toimuval finaalüritusel, mis koosneb kolmest osast — vestlusest, füüsiliste võimete testist ja sõiduproovist. Hindajateks on oma ala spetsialistid ning sõiduoskustele annavad hinnangu OMV meeskonna esipiloodid. Valituks osutunud nooruk osaleb 2004. hooajal kuuel MM-rallil PWRC arvestuses Mitsubishi Lancer EVO VI masinal.

Reedel Austriasse sõitev Andrus Laur lausus: „Selliseid võimalusi avaneb noortele rallisõitjatele haruharva. Loomulikult on suur soov finaal edukalt läbida, kuid tuleb jääda realistiks. Väikesest Eestist pärit rallisõitjale on säärasel üritusel 10 väljavalitu hulka jõudmine väga suureks saavutuseks ja tunnustuseks.”

„Konkurendid on seal väga tugevad ning kedagi ei tohi alahinnata. Kuigi pole päris täpselt teada, millist osa finaalist kõige olulisemaks peetakse, luban, et annan endast 110% igas elemendis!” lisas Laur. Andruse konkurentideks finaalüritusel on: Alessandro Bettega Itaaliast, Tibor Cserhalmi Slovakkiast, Hannes Danziger Austriast, Tobias Johanson Rootsist, Nick Marshall Uus-Meremaalt, Leon Pesticcio Suurbritanniast, Martin Prokop Tšehhist, Mark Thompson Austraaliast ja Sebastian Vollak Saksamaalt.

Autoralli maailmameistrivõistlustel sõidetakse paralleelselt WRC sarjaga ka JWRC (juunioride) ja PWRC (N-rühma autode) meistrivõistlusi. 2004. aastal tõotab PWRC sari tulla tugevam kui kunagi varem — juba on sarja kindlateks osalejateks näiteks 2003. aasta üldvõitja Martin Rowe, Alister McRae, Mark Higgins, 2003. aasta FIA Lähis-Ida meister Nasser Al-Attiyah ja paljud teised piloodid.