“Olen otsustanud hooaja lõpus taanduda vormel-1 sarjast. Saan olla oma viimase kolme aasta esituste üle õnnelik. Nägin, et suudan endiselt parimatega võistelda. Siiski saabub aeg, kui on aeg öelda head aega. Seekord ütlen võib olla seda viimast korda ...“ kirjutati video juures.

Antud video on salvestatud 2012. aasta 4. oktoobril Jaapanis. Kuna Schumacheri tervisliku seisundi kohta eriti infot ei avaldata, siis said sakslase fännid antud video all taaskord edastada oma iidolile häid sõnumeid ja mõtteid. Loomulikult sooviti talle head paranemist ning nii mõnigi peab sakslast oma inspiratsiooniallikaks. Eelkõige kõlas aga arvamus, et legendaarsest mehest tuntakse lihtsalt puudust.

“Tegemist oli minu elu ühe raskema hetkega,“ kirjutas üks.

“Sa jääd alati minu iidoliks ja inspiratsiooniallikaks. Jätka võitlust, tšempion,“ lisas teine.

Schumacher sattus 2013. aasta lõpus mäesuusareisil raskesse õnnetusse. Esialgu koomas olnud sakslane on nüüdseks juba aastaid olnud kodusel ravil. Tema täpse tervisiliku seisundi kohta on ringi liikunud ainult erinevaid spekulatsioone.

“Michaeli tervislik seisund ei ole avaliku arutelu teema. Seetõttu ei jaga me sel teemal ka kommentaare,“ on öelnud sakslase mänedžer Sabine Kehm.