Micro’s võitis mõlemad finaalsõidud meistrivõistluste liider Oskar Pedosk Kavor Motorspordist, kokkuvõttes järgnesid lõunanaabrid Rihards Erinš ja Krišjanis Grava. Eesti meistrivõistluste arvestuses järgnevad Pedoskile Johannes Moor ja Valdur Komp.

Raket’is kaitses Alex Kiviorg Vihur Teamist oma favoriidiseisust võites veenvalt mõlemad sõidud. Heitluses järgmistele poodiumikohtadele edestas Kristjan Penjam Kert Vellamaad, Karl Hans Õunpuu oli neljas. Kiviorg on kindel liider ka meistrivõistluste arvestuses, järgenvad Õunpuu ja Kristjan Urm.

Yamaha’s võitis mõlemad sõidud Vihur Teami sõitja Ingvar Sinilaid ning tõusis ka meistrivõistluste liidriks, kokkuvõttes järgnesid talle Janis Majors Lätist ja Kenneth Hildebrand. Meistrivõistlustel järgnevad Sinilaiule Hendrik Käo ja Martin Täht.

Rotax Max’is näitas Ain Adamson, et Põltsamaa raske rada sobib talle väga hästi — ta võitis nii poolfinaali kui finaali ning kindlustas karikavõistlustel veelgi oma liidripositsiooni. Teine oli Põltsamaal Hanno Rajamets ja kolmas Arne Rehi, karikavõistlustel on järjestus vastupidine.

Põltsamaa karikavõistlustel osalenud Micro, Raket’i ja Yamaha sõijatel Eesti meistrivõistlustest 2/3 seljataga. Kuna Rotax Max’i sõitjad otsustasid üksmeelselt sarja korraldaja puudumisest tingitud probleemide tõttu eelmise etapi tulemused tühistada, siis on neil kirjas vaid 3 etappi.

Järgmine võistlus toimub 23-24. augustil Tallinnas Saku Suurhalli ümber.