Laupäevases esimeses kvalifikatsioonis, mis sõideti jahedates tingimustes, sai Rump kirja oma grupi kümnenda aja ja kahe grupi peale oli tema stardikoht seega 20. Esimese võistlussõidu lõpetas Rump 22. kohal.

"Tulime Moskvasse teadmisega, et oleme suutnud kiirust esimeste etappidega kasvatada. Kahjuks ebaõnnestus kvalifikatsioon, mis läks taktika nahka ja me ei saanud rehve õigeks ajaks soojaks. Kahjuks sellel rajal väga möödasõidu kohti pole ja sisuliselt sõitsime ühes rivis terve sõidu. Esimene sõit oli mulle paras pettumus," rääkis Rump oma pressiteenistuse vahendusel.

Teine, pühapäeval sõidetud kvalifikatsioon oli tunduvalt parem, Rump sõitis välja 11. stardikoha. Sõidus aga jätkus vaatamata heale algusele ebaõnn ja lõppkohaks jäi 19.

"Kvalifikatsioon oli hea, ajavahed olid väga väikesed. Heaks näiteks on see, et üks kümnendik sekundit tähendas 5. kohta stardirivis ja nii oli reaalne püüda kohta esikümnes. Sain hea stardi ja sõitsin punktikohal, kui üks konkurentidest neljandal ringil mulle tagant sisse sõitis. Tegin spinni ja langesin rivi lõppu, kust sõitsin ennast 19. kohale," selgitas Rump.

Vaatamata pettumust valmistanud nädalavahetusele leidis Rump sellest ka positiivset: "Kuigi tulemust ei tulnud, näitas pühapäevane sõit, et kiirus on hea. Meeskond on teinud head tööd autoga, tiimikaaslane Matt Parry oli avasõidus kolmas ja teises neljas. Olen ka ise sõidutehniliselt paremaks saanud ja usun, et oleme lähedal näitamaks järjepidevalt TOP 10 sõitjate kiirust. Seda saame püüda järgmisel etapil Nürburgringil."

Nürburgringi etapp Vormel Renault 2.0 Eurocup sarjas sõidetakse 12.-13. juulil.