Aronit nõustav Marko Asmer kinnitas, et 17-aastase vormelisõitja vastu on seoses eduga F4 sarjas tuntud huvi mujaltki, kuid parimaks peetakse hetkel ikkagi mudelit, mille tipus troonib kuninglik vormel-1.

"Jätkame samal sihil. Üks etapp on veel vormel neljas jäänud, siis tuleb kohe esimene test F3 Prema Powerteam tiimiga, kes on selle sarja viimased kolm aastat võitnud," rääkis Asmer. Sama tiimi ridades sõitis Aron ka F4 sarjas.

"Oma vormel-4 võiduga on ta endale juba nime teinud ning tõmmanud ligi igasugu päringuid ja huvilisi, kes teda testima tahaksid kutsuda. Aga me oleme kõik need Renault 2.0 ja 3.5 ning GP3 sarjad välistanud. Nii või naa üritab FIA neid juba välja suretada. Liigume ühel konkreetsel redelil."

Vormel-3 oleks Aroni jaos igas mõttes samm edasi - nii kiiruse, aerodünaamika kui ka konkurentsi poolest. "Aerodünaamilist poolt tuleb palju juurde, jõu ja kiiruse poolest ka igatpidi kiirem masin. Samuti ka füüsiliselt raskem," kirjeldas Asmer F3 masinat.

Viimase viie aasta jooksul on vormel-3 Euroseries'i sarjas sõitnud näiteks praeguseks F1-e jõudnud Valtteri Bottas, Kevin Magnussen, Roberto Merhi, Felipe Nasr, Carlos Sainz Jr., Daniil Kvjat ning alles eelmisel aastal Max Verstappen. Kuus aastat tagasi võitis selle sarja tänavu meie seast lahkunud Jules Bianchi. 2013. aastal sõitis seal ka tänaseks kereautode kestvussõidu suuna võtnud Kevin Korjus.