Kuuest kavas olnud kardiklassist oli üheks paeluvamaks Max, kus võimsat seeriat jätkas Sten Dorian Piirimägi. Avaetapi võitja näitas oma võimu ka Raplas võites nii eelfinaali kui finaali. Teiseks suutis ennast tänu heale stardile rebida Mart Soo ja kolmandaks jäi eelfinaali teine Kaspar Korjus. Nimetatud kolmik ja tegelikult terve esikuuik kuulusid AIX Racing meeskonna ridadesse.

“Algus oli raske ja ehmatav, sest läksin rajale pika sõidu seadega. Vahepeal läks paremaks, aga lõpus hakkasid ringirajad jälle ära vajuma. Aga üldiselt oli hea sõit, sest teenisin järjekordse võidu,” ütles Piirimägi pärast finaali. Punktiarvestuses on suveräänne liider Piirmägi 90 punktiga, talle järgneb Korjus 68 punktiga, Raplas neljandaks jäänud Mark Villem Mooril on 52 punkti.

Viimastel aastatel palju kaasahaaravaid võistlusi pakkunud Junior-klassis püsisid Raplas kuni finaalsõidu otsustavate ringideni võidukonkurentsis tervelt kaheksa sõitjat. Hea etteaste tegi Georg Kõss (TGT Racing), kes suutis finišilipu langedes napilt edestada kahte valgevenelast – Artsemi Kamenoki (Talvar Racing) ja Daniel Netiagovskiit (M-Racing).

“Teiselt kohalt startijana pidin alustama väliskurvist, aga polnud hullu. Proovisin ette pääseda võimalikult varakult, aga lõpuks jäi see ikka eelviimasele ringile,” ütles Kõss. Paremuselt teiseks eestlaseks oli eelfinaali võitja Ragnar Veerus (AGS Racing), kes finaalis jäi neljandaks. Punktitabelis jagavad liidrikohta Georg Kõss ja lätlane Valters Zviedris olles kogunud 60 punkti. Kolmas on 56 punktiga Erich Kühn (AGS Racing), kes teisel etapil oli kuues.

Kõva lahingu andsid ka Mini 60 klassi sõitjad, kus finaali võitis 0,237 sekundilise eduga eelfinaali parima Rimmo Kadapiku (AIX Racing) ees Robin Särg (Gear Racing). Võitjast jäi 0,430 sekundiga maha “Talendid rajale 2013” üldvõitja Andreas Lootus (TARK Racing), kes tuli kolmandaks. Punktitabelit juhib selles klassis endiselt Rimmo Kadapik 73 silmaga, vaid punktiga kaotab talle Robin Särg. Kolmas on venelane Alexander Vilaev (Liqui Moly Roli) 60 punktiga.

Masters-klassis võitis teise etapi Priit Sei (AGS Racing), Micro 60 Jan Kalmet (Liqui Moly Roli) ja Cadetis Siim Sepp (Gear Racing). Kolmas Eesti meistrivõistluste etapp sõidetakse 20. juunil Aravetel.