Rainer Aus: „Viimasest kolmest katsest esimesel läksime sama tempoga mis hommikul. Kahel viimasel aga lasime juba riski piiri peal ja läksime teadlikult ründama. Eks sabaga mööda valle minekut oli ja väikseid apse ka kuid õnneks kõik hästi. Väga rahul, ilus algus hooajale.“

Teine koht Janis Vorobjovsile ja Guntars Zicansile, kelle kaotus Ausile jäi 3,6 sekundit.

Janis Vorobjovs: „Viimasel katsel läks üks pidurdus pikaks ja sinna see aeg kadus. Mis seal ikka, seekord siis nii. Kuid peab ütlema, et ülimalt põnev ja hea võidusõit oli.“

Kolmas koht kuulus Võrus Siim Plangile ja Marek Sarapuule (Subaru Impreza), kes võitsid viimase Power Stage katse ning said selle eest meistrisarjas kolm lisapunkti. Kaotus Ausile jäi 25,2 sekundi peale. Kolm absoluudi esimest olid ühtlasi ka klassi N4 kiireimad.

Viimasel katsel tegid väga hea tulemuse Venemaa sõitjad Aleksei Lukjanuk ja Aleksei Arnautov (Mitsubishi Lancer EVO 7), kes said esikoha A8/E12 arvestuses. Absoluutarvestuses olid nad seitsmendad, nende ette platseerusid veel neljandad nii absoluudis kui N4 klassis Roland Murakas ja Kalle Adler (Mitsubishi Lancer EVO X), viiendana absoluudis ja klassis N4 lõpetanud Timmu Kõrge ja Erki Pints (Mitsubishi Lancer EVO 9) ja kuuendad ning klassi R4 kiireimad Vassili Grjazin ning Georgi Troškin (Mitsubishi Lancer EVO 9), kes edestasid Lukjanuki kolme sekundiga.

Roland Murakas: "Oleme finišis, seega peaks nagu rahul olema. Eks üht-teist õppisime ja saab näha, kuidas asjad kevadel ja suvel järgmistel etappidel minema hakkavad."

Timmu Kõrge: "Võime sellise tulemusega rahul olla, kolmas ralli neliveoga ja siin olid ikka ülikeerulised teed. Oleme Lätis ja Soomes sõitnud, Võrumaa on ikka teine tera. Eesmärk oli saada legend toimima, teiste aegu eriti ei jälginud. Lootsime tulla esikuue hulka ja viies koht on seega meile väga hea tulemus."

Kaheveoliste autode hulgas said parima tulemuse Markus Abram ja Jarmo Võsa (Honda Civic Type-R), kes said meistrisarja klassi A6/N3 võidu.

Markus Abram: „Väga hea ralli oli meile, viimasel katsel küll kahjuks tuli üks spinn, kus paljud teisedki eksisid ja me ei saanud oma klassi võitu Power Stage arvestuses, muidu kõik tipp-topp.“

Klassi A6/N3 teine koht kuulus Miko-Ove Niinemäele ja Martin Valterile (Ford Fiesta R2) ja kolmandad olid Kristen Kelement ja Timo Kasesalu (Citroen C2 R2).

Klassis A7 said võidu Priit Ollino ja Urmas Roosimaa (Renault Clio R3). E-rühma kiireimad olid Võrus Ago ja Kalle Ahu (BMW M3), kellele kuulus ka karikasarja klassi E11 võit. Teised karikasarja klasside võitjad: E9 Jaan Pettai ja Raino Verliin (Lada Samara), E10 Janis Berkis ja Edgars Ceporjus (Ford Fiesta).