Üheks meeliköitvamaks võistluseks oli Rotax DD2, Masters ja KZ2+ ühendsõit. Finaalsõidu võitis KZ2+ kardil kihutanud Mihkel Maltna (AIX Racing Team), kelle seljataga toimus tihe heitlus DD2 klassi esikoha eest. Pidevalt vahetasid omavahel kohti Mario Vendla (Kartdagö) ja Fred Alliksaar (G-Star Raw Racing). Finišis oli eespool Alliksaar, kes võitis DD2 klassi Eesti meistrivõistlustel esmakordselt. Teisena lõpetas Vendla ning kolmanda koha sai Mario Haugas (AIX Racing Team), kes on jätkuvalt meistrivõistluste üldliidriks. Masters klassi võit läks lätlasele Anrijs Lembergsile (Kika Motorsport), teine oli Argo Tamm (AGS Racing) ja kolmas Urmo Kokmann (R24 Motorsport).

Rotax Max klassi finaalides jätkab võitmatuna Aavo Talvar (Talvar Racing), kellele Aravetel proovisid kandadele astuda Märten Metsaviir (AIX Racing Team) ja Kairo Kivi (AGS Racing). Eelfinaali parimalt kohalt alustanud Metsaviir andis Talvarile väga kõva lahingu, kuid viimastel ringidel tõusis liidriks hoopis viiendada alustanud Kairo Kivi, kes eelfinaali võitiski. Finaali teisena alustanud Talvar tõusis sõidu varajas faasis esimeseks ja hoidis seda kohta lõpuni. Teisena lõpetas Metsaviir ning kolmas oli Kivi.

Rotax Juniori ja Minimaxi eelfinaal algas dramaatiliselt, kui teises kurvis toimus ahelavarii, milles osales ligi 12 karti. Võistlus peatati ning antud kordusstart möödus viperusteta. Juniori eelfinaali võitis Jan Markus Kõõra (AGS Racing), teine oli Remo Rahula (Talvar Racing) ja kolmas Ralf Aron (AIX Racing Team). Finaalsõidu võitis Rahula, teise koha eest pidasid duelli Aron ja Siret Räämet (Talvar Racing), mille võitis seekord Aron, Räämet pidi leppima kolmanda kohaga. Minimax klassis oli võim lõunanaabrite käes, ainukene klassis kaasalöönud eestlane Karl Leesmaa diskvalifitseeriti finaalsõidust eelstardis ajalimiiti mittemahtumise eest.

Raketi klassi finaali eel oli ärevust küllaga, sest vaid paar minutit enne starti kallas hoovihm. Võistluste peakohtunik lubas kartidele alla kruvida rehvid vabal valikul ning võistluse käigus selgus, et vihmarehvi kasuks otsustanud olid tabanud kümnesse. Finaali võitis Kaspar Korjus (AIX Racing Team) ligi poole minutilise eduga teisena lõpetanud Kaur Rõõmussaare (Liqui Moly Roli Team) ees, kolmas oli Mattias Erik Rass (Kartdagö). Mainimisväärt on ka fakt, et finaali esikolmik startis võistlejate rivi lõpust – Korjus 16. kohalt, Rõõmussaar 15. ja Rass 14. kohalt.

Micro 60 klassis käis kõva võitlus eestlase Karl-Kenneth Neuhausi (Liqui Moly Roli Team) ja venelanna Ira Sidorkova (PremiLux Racing) vahel. Eelfinaalis pani kavaluse maksma venelanna, kuid finaalis võitis napilt Neuhaus ning Sidorkova oli teine. Finaali kolmas oli Alexander Vilaev (PremiLux Racing). Micro klassi finaali võitjaks oli Robin Särg (Gear Racing).

Klassis Cadet oli valitsejaks Christoffer Reintam (Kartdagö). Rimmo Kadapik (AIX Racing Team) osutas küll südi vastupanu, kuid seekord jäi tõeline heitlus Kadapiku tõrkuva tehnika taha. Nii finaali kui eelfinaali esikolmik oli Reintam, Kadapik ja Kirill Leshchenko (PremiLux Racing).

Raha24 kardispordi Eesti meistrivõistlused jätkuvad 18.-21. juulil Hiiumaal, Käina kardirajal.