Laupäevast kestussõitu alustas R-Ace GP tiimi autol number 3 Kevini uus paarimees, 61-aastane prantslane Philippe Haezebrouck, kes kvalifikatsioonis oli välja teeninud kümnenda stardikoha. Haezebrouck suruti juba sõidu esimestel meetritel rajalt välja murule, kuid tõenäoliselt päästis see ta avakurvis aset leidnud suurest avariist. Rajale kutsuti turvaauto ja kui see 25 minuti järel lahkus, oli Eesti-Prantsuse ekipaaž kerkinud kaheksandaks. 11 ringi järel asus rooli Korjus, kes ületas finišijoone kuuendana. Kuna aga paljud sõitjad said erinevate üleastumiste eest ajalisi karistusi, hõivasid Haezebrouck-Korjus lõpuks neljanda koha. Pjedestaali viimane aste jäi vaid 2,5 sekundi kaugusele. Kestussõidu võitis teine R-Ace GP ekipaaž Fredrik Blomstedt ja Raoul Owens.

PRO-sprindi kvalifikatsioonis sai Korjus alles seitsmenda koha, sest seadistus ei klappinud kuidagi. Võistlussõiduks said insenerid masina paremasse timmi ja eestlane tegi taaskord suurepärase stardi. Ent sarnaselt kestussõiduga toimus esimeses kurvis massikokkupõrge, kus ka Korjuse auto pihta sai. Hoogu see siiski ei pidurdanud ja Kevin tõusis neljandaks, otse Robert Kubica tuulde. Teisel ringil tegi Korjus päeva efektseima manöövri, kui tagasirge lõpul pidurdusmaal end kunagisest vormel-1 staarist mööda surus. Kolmandat kohta hoidis Korjus lõpuni, ehkki Kubica talle mitut puhku ohtlikult ligidale jõudis. PRO-sprindi võitis juba kolmandat etappi järjest tabelijuht Pieter Schothorst.

Möödasõit Kubicast videos 10:30 juures:
Kevin Korjus

Kevin Korjus: "Kestussõidus meil vedas, et turvaauto nii kaua rajal püsis ja vahed väikesena püsisid. Kahjuks oli seadistus paigast ära ja auto muutus lõpuks nii alajuhitavaks, et pidin kurvidesse sissekeeramiseks peaaegu seisma jääma. Muidu olnuks ka esikolmikukoht täiesti reaalne, sest väga paljud said karistada. Sprindisõidus oli seadistus parem, aga lõpuks kadus esirehvide pidamine ikka päris ära. Võtsin algul Kubicale sappa ja teadsin, et pean kiiresti mööda saama, pärast enam võimalusi ei tule. See olukord, kus ma mööda sain – ega tegelikult võimalust polnudki. Olin Kubicast pidurdusmaa algul neli autopikkust taga, aga ilmselt ta ei oodanud, et ma üldse üritama hakkan. Võtsin seekord maksimumi, mis võtta oli. Verschuuri tiimi autod liikusid ees nii kiiresti, et „muu maailma parim“ oli ka täitsa okei tulemus."

Renault Sport Trophy-sarja viimane, kuues etapp sõidetakse 22.-23. oktoobril Portugalis Estorilis. Kevinil on teoreetilised võimalused tiitlivõiduks nii kestussõitude (saadaval on veel 25 punkti) kui ka PRO-arvestuses (50 punkti), ent vahed liidriteg on ohtlikult pikaks veninud.

Esimene sõit:
Teine sõit:


Spa kestussõidu tulemused:

1. Fredrik Blomstedt/Raoul Owens (R-Ace GP) 1:12.31,971
2. Jeroen Schothorst/P. Schothorst (Equipe Verschuur) +2,537
3. Christophe Hamon/R. Kubica (Duqueine Engineering) +6,537
4. Philippe Haezebrouck/Kevin Korjus (R-Ace GP) +9,028

Spa PRO-sprindi tulemused:

1. Pieter Schothorst (Equipe Verschuur) 27.21,96
2. Steijn Schothorst (Equipe Verschuur) +0,490
3. Kevin Korjus (R-Ace GP) +11,062

Renault Sport Trophy PRO punktiarvestus:

1. Pieter Schothorst (Equipe Verschuur) 116
2. Kevin Korjus (R-ace GP) 86
3. Markkus Palttala (Team Marc VDS EG 0,0) 78

Renault Sport Trophy kestussõidu punktiarvestus:

1. Fredrik Blomstedt (R-Ace GP) 82
2. Fabian Schiller/M. Palttala (Team Marc VDS EG 0,0) 69
3. Kevin Korjus (R-Ace GP) 67