Sarjas debüüthooaega tegev Vips kaotas sõidu võitnud britt Dan Ticktumile 0,057 sekundiga ehk umbes meetriga. Ralf Aron finišeeris kuuendal kohal.

Sarja kokkuvõttes jätkab Aron 76,5 punktiga viiendal ja Vips 70 punktiga kuuendal kohal.

Kollanokkade arvestuses on Vips 117 punktiga teisel kohal, juhib britt Enaam Ahmed 130,5 silmaga.

Vipsi kommentaar: "Esimeses kvalifikatsioonis oli rada vihma järel kuivamas ja viimasel kiirel ringil tegin ise paar viga. Aga teises kvalfikatsioonis sujus kõik juba väga edukalt ja samuti õnnestus teises sõidus väga hea start teha. Viimases sõidus eksisin veidi stardihetkel, aga ülejäänud sõit, nii palju kui avariide vahel sõita saime, kulges väga hästi. Auto töötas suurepäraselt ja kui sõit oleks ühe ringi võrra veel kestnud, siis oleksin ilmselt ka selle võitnud. Tundub, et nüüd on hakanud kõik sujuma, ja kuna punktitabelis on seis väga tasavägine ja veel seitse etappi sõitmata, siis võib veel isegi meistritiitlit püüda."

Aroni kommentaar: "Tegelikult olid meie autod terve nädalavahetuse aeglased. Esimeses kvalifikatsioonis meil vedas, et see toimus märjal rajal ja sain teha hea tulemuse. Avasõidus suutsin hea stardi järel konkurente selja taga hoida, aga tegelikult olin neist aeglasem. Kõigil meie tiimi autodel pole sirgetel kiirust ja kaotame konkurentidele ka aeglastes kurvides. Kolmandas sõidus mul lihtsalt vedas, et oli nii palju avariisid ja ohutusauto pidi mitmel korral sekkuma. Nüüd läheme Monza rajale testisõitudele ja eks seal peame kogu tiimiga leidma oma probleemidele lahenduse."