Sander Pärna ja James Morgani Soome ralli teine päev algas korralikus tempos ja esimesel katsel sõidati välja hea tulemus. Legend oli täpne ja kõik toimis.

Ülesõidul järgmisele ehk päeva teisele katsele, tekkisid autole elektriprobleemid. Meeskonnal õnnestus see probleem omal jõul lahendada koostöös inseneridega radio teel suheldes. Paraku selgus tänase päeva teisekatse stardis, et stardisüsteem ei tööta ja startida tuli manuaalselt. Juba katse esimesel kilomeetril tundus Sanderile, et legend on liiga positiivne ja järgmise ringi tarbeks viidi jooksvalt sisse parandusi. Umbes 2,7 km stardist, pikast kiirest paremkurvist väljudes kaldus auto tagaosa teelt välja kraavipervele, kus kahjuks oli kivi, mis rebis küljest vasaku tagumise amordi koos rattaga.

Auto saadi küll tee peale tagasi kuid 200m pärast oli ralli selleks päevaks läbi. Mitu tundi hiljem saabusid kohale mehaanikud koos inserneriga, kes auto kohapeal liikumisvõimeliseks tegid. Jyväskylä hooldusalas andis tehniline komisjon loa auto taastamiseks ja homme hommikul on Sander Pärn ja James Morgan taas rajal Rally 2 süsteemis.