Raul Jeets ja Andrus Toom (MM-Motorsport, Ford Fiesta R5), kellele on see esimene asfaldiralli, näitasid kvalifikatsioonikatsel 17. aega. Katse jooksul kanti kurvide lõikamisega teele palju mulda ja kruusa ning see muutis tingimused aina keerulisemaks. Kvalifikatsioonikatse võitjatele, Iiri sõitjatele Robert Barrable-Damien Connolly kogunes kaotust 6,7 sekundit

Belfastis toimunud reedese päeva stardikohtade valimisel said oma valiku teha 15 kvalifikatsioonikatse kiiremat sõitjat ja see tähendab, et Jeets stardib 17. kohalt. Ka reedestel katsetel on oodata sama, mis neljapäevasel kvalifikatsioonikatsel, mida auto edasi seda keerulisemaks lähevad olud rajal.

„Stardikoht pole meil küll parim, kuid ajaline kaotus parimatele polnud suur. Oleme valmis ja meeskonna enesetunne on hea,“ ütles Raul Jeets peale avatseremooniat.

Reedel algab Circuit of Ireland ralli Eesti aja järgi kell 12.48. Sõidetakse kaheksa kiiruskatset ja laupäeval, 4. aprillil veel kümme kiiruskatset. Katsete kogupikkuseks on 215,22 kilomeetrit.