Positiivne trend on see, et juba mitmendat hooaega saab näha rallikrossi meistrisarjas täiesti uusi tulijaid ja samuti olid esindatud välisvõistlejad. Kokku sõidetakse tänavu seitse etappi ja taas ollakse tagasi LaitseRallyPark rajal, kus tänavu on kavas kaks etappi. Samuti on taas kavas auto24ring etapp ja eelpool mainitud radadele lisaks sõidetakse tänavu veel Vasalemmas ja Missos.

TouringCar klassis olid avaetapi sõidud eriti pingelised: palju uusi võistlejaid, kes näitasid häid kiirusi ning oskusi. Üle pika aja toimus klassil ka poolfinaal. Etapivõidu võttis Kalmer Vaht (VAZ 2101), teisele kohale platseerus Simo Viilas (BMW 320) ning kolmandale Jüri Azarov (Opel Ascona).

TouringCar finaali video:

Super1600 klassis olid kohal kõik samas klassis Euroopa meistrivõistlustel osalevad Eesti sõitjad. Neist kaks jõudsid ka finaali, vaid Andre Kurg pidi päeva poolfinaalis pooleli jätma. Finaalis võttis võidu Janno Ligur (Škoda Fabia), kellele järgnes ülinapi vahega (0,5 sekundit) Siim Saluri (Citroen C2) ning Junior1600 klassist üle tulnud 2015. aasta meister Mihkel Varul (Peugeot 206).

Junior1600 klassivõit läks Georg Orrile (Peugeot 206), kellele järgnesid soomlane Sami-Matti Trogen (Ford Ka) ning lätlane Ingus Belakovs (Peugeot 206).

Super1600 finaali video:

SuperCar klassi finaalis startis viis võistlejat. Juba esimeses kurvis lõppes teekond kahele, kui kokku said Ricardo Bortkevitš (Mitsubishi Lancer Evo) ja Andri Õun (Ford Fiesta). Poodiumi kõrgeimale astmele tõusis Oliver Oberg (Subaru Impreza), teise koha sai Raini Roomets (Nissan Pulsar) ning kolmas oli Priit Karjus (Mitsubishi Lancer Evo VI).

SuperCar finaali video:

Olerex rallikrossi Eesti meistrivõistluste hooaeg jätkub teise etapiga 4.juunil, mil sõidetakse Harjumaal, LaitseRallyPark rajal.