„Tänane test läks väga hästi. Alates esimesest kilomeetrist oli selge, et minu enesekindlus on endiselt olemas ja samuti ei ole ka meie sõidukiirus langenud. Tundub, et DMACKi rehvid töötavad väga hästi ja nendega saab väga kiiresti sõita. Kiirusega jäi rahule ka minu kaardilugeja James Morgan. Tundsin ennast autos sedavõrd hästi nagu vahepeal ei olekski midagi juhtunud. See annab kindlasti julgust mõelda, et sellised asjad autospordis lihtsalt juhtuvad ja nende üle pole mõtet põdeda, vaid tuleb vaadata kuidas edaspidi paremini teha."

"Praegu tundub küll, et oleme Soome MM ralliks moraalselt vägagi valmis ja tahtmine rallit sõita on veelgi suurem kui see oli enne rally Estoniat. Lisaks võib pärast eelmise nädala sündmuseid õelda, et tunneme paremini ka oma Ford Fiesta R5 võistlusautot. Kogu MM-Motorspordi meeskond pakkus mulle nädalalõpul olulist moraalset tuge ja koos meeskonnaga arutasime läbi kuidas tulevikus selliseid situatsioone vajadusel juba kindlalt ennetada oleks võimalik,“ rääkis Pärn.

Sander lisas, et on väga tänulik Markko Märtinile ja tema poolt juhitud MM-Motorspordi meeskonnale, kelle professionaalne suhtumine oli temale ja Jamesile väga abiks ning kelle ettepanekul oli neil kohe vahetult peale juhtunut võimalus taas ralliautosse istuda. „Tundub et oleme vormis ja järgmisel nädalal startivaks Soome MM ralliks valmis,“ võttis Sander Pärn tänase testipäeva kokku.