14-aastane Kevin Pesur on tehnikahuviline ning hoolimata oma noorusest juba pikka aega tegutsenud driftijatest sõprade meeskonna mehaanikuna. Mida aeg edasi, seda rohkem tekkis tal soov kunagi ka endale driftiauto ehitada ja võistlustel osaleda. Veel paar päeva tagasi oli Kevini unistuseks kunagi ehitada omale driftiauto, et sellega võistelda. Kevin on juba ühel etapil tänavu osalenud, mille tarbeks ta laenas sõbralt ja meeskonnaliikmelt võistlusauto. Hoolimata kogenematusest suutis ta raja läbida nii, et suuri vigu sisse ei tulnud ning esimesed punktid olidki käes.

Homme toimuvaks etapiks oli tal taas sõbraga kokkulepe auto laenamiseks, ent asjaolud võtsid tema jaoks ootamatu pöörde. Sõbraga lepiti kokku, et mõned päevad enne võistlust ehk kolmapäeval minnakse Laitsesse trenni. Kui Kevin trennipaika jõudis, avati üks garaaži uks, kust astus korraga välja suur hulk kogenud driftijaid ja teisi sõpru. Nende taga oli peidus auto, mis sõprade vahelt päevavalgele ilmus – must-valge võimas BMW E30, mille küljeklaasidel ilutses Kevini nimi. Kevin võistleb uue autoga homme Eesti drifti meistrivõistluste street-klassis.

Kevini üllatuskingi üleandmine:

Homne Laitse Rallypargis toimuv etapp on street-klassile neljas ehk eelviimane sel hooajal. Pro-klass aga on etapi võrra rohkem võisteldud ning neile on see viimaseks võistlusetapiks. See tähendab, et kaalul on kogu hooaja lõpptulemus. Enne viimast võistlust on hooaja koondtabelis esimesed kaks kohta hõivanud meeskonnakaaslased Taavi Toomara ja Eduard Vahemets Smokehuntersist. Kolmandat ja neljandat positsiooni eraldab vaid seitse punkti. Kolmandal kohal on Märt Kuvvas NRR-st ja temale järgneb Jarmo Luht Team Ghostist. Hooaja liidri Taavi Toomara üldvõitu võib ohustada vaid tema tiimikaaslane Vahemets. Teised võistlejad tema uhket punktiskoori ei ohusta. Ülejäänud poodiumikohtadele on kõva konkurents, millest võitjatena väljuvad vaid parimad. Driftis tähendab see pööraselt külg ees kurvi sisenemist, konkurendiga uks ukses sõitmist ning veatut sooritust.

Ajakava:
Laupäev, 14. september

11.00 avatakse väravad pealtvaatajaile, pro-klassi vabatreening
11.30- 12.00 lõuna
12.00- 13.45 street-klassi kvalifikatsioon
14.00 – 15.00 pro-klassi kvalifikatsioon
15.05-15.45 võistlejate koosolek
16.00-17.00 street-klassi top16
17.00-18.00 pro-klassi top16
18.00-18.15 autasustamine