Kui eelnevatel aastatel on etapid toimunud Leedus, Lätis, Poolas, Eestis ja Soomes, siis tuleval aastal jagatakse etapid võrdselt - kaks Pärnus auto24ringil ning kaks “koduväljakul” Kaunases “Nemuno ziedas” ringrajal.

“Oleme topelt rõõmsad, et auto24ringi koostöö Fast Lapi korraldajatega jätkub 2016. aastal kahe rajapäevana,” kommenteeris auto24ringi juhataja Andres Hall.

“Autoplius Fast Lap” korraldajad tegid teatavaks aasta 2016 sündmuskalendri, kus Eestisse jõutakse kahel korral. Hooaja avasündmus on eriline kogu “Autoplius Fast Lap” praktikas - esimest korda sarja ajaloos algab hooaeg Eestis, 23. aprillil Pärnus. Pärast avapauku saab võidusõidu nädalavahetust nautida Leedu vanakooli ringrajal “Nemuno ziedas” 21.-22. mail. Tagasi Eestis auto24ringil oleme 25. juunil, jättes lõppvõistluse ja finaalid Leedu kanda 27.-28. augustil “Nemuno ziedas” ringrajal.

Sündmuste suurejoonelisus tuleneb järgnevast - nädalavahetuse jooksul toimub hulk võistluseid, mis on kohandatud erinevat tüüpi autodele: alustades standardsetest tänavaautodest, lõpetades spetsiaalsete võidusõiduautodega. Mis algas amatöörsõitjatele mõeldud üritusest on kasvanud sündmuseks, kus võisteldakse mitmetes erinevates klassides - alates amatöörvõidusõitjatest kuni Leedu tšempioniteni. Tänavaklassi sõitjad saavad osaleda Time Attack võistluses, kus hinnatakse kiireimat ringiaega, päris võidusõiduautod saavad aga mõõtu võtta Time Attack PRO liigas ning ka seiklusterohkes WolfRace seerias, mis koosneb 10 ringi kestvast võistlusest neljas erinevas klassis.

Alates Pärnu ringraja renoveerimisest ei ole möödunud ühtegi aastat “Autoplius Fast Lap” etapita Pärnus. Aastal 2015 osales 77 võidusõitjat Time Attack võistluses ning 32 osalejat Wolf Race seerias. Ringraja juhataja Andres Hall võtab ürituse heal meelel kaks korda vastu:
“Auto24ringil on olnud au ja rõõm võõrustada Fast Lap rajapäevi mitmel korral. Tegemist on äärmiselt meeldivat ja positiivset fiilingut kandva rajapäevaga, mille korralduslik tase ja osalejate pühendumus on midagi, mis on jätnud alati suurepärase mulje. Seetõttu oleme topelt rõõmsad, et auto24ringi koostöö Fast Lapi korraldajatega jätkub 2016 aastal kahe rajapäevana. Soovitan kindlasti kõigil mootorispordihuvilistel tulla Fast Lapile osalema või pealt vaatama - suurepärane elamus on garanteeritud igal juhul.”

Kodustel Leedu etappidel on toimumas veelgi rohkem - sündmus kestab terve nädalavahetuse, tuues kohale mitte ainult palju võidusõitjaid oma autodega, vaid ka trikiautode “Show Off”i, superautode näituse, driftingu võistluse, parimad Leedu DJ’d, kenad neiud ja rohkem showd. Aastal 2015 osales üritustesarjas ühtekokku 194 võidusõitjat Leedust, Lätist, Soomest ja Venemaalt.