Treeningutel oli Kevin näidanud head kiirust, kuid laupäevase kvalifikatsiooni seitsmes aeg mõjus külma dušina, ehkki vahed olid tavapäraselt väikesed. Kestussõidu stardis suutis Kevin oma kohta säilitada, kuid kuidas ta ka ei üritanud, eessõitnud tailase Tanart Sathienthirakuli auto liikus sirgetel nii võimsalt, et möödasõit polnud võimalik. Kevin püsis boksipeatuse eel maksimaalselt kaua rajal ning tänu paarile „vabas vees“ tehtud ringile pääses tema paarimees Fredrik Blomstedtiga rajale neljandana. Neljandal kohal Korjus-Blomstedt ka lõpetasid.

PRO-sprindisõitu stardis toimus suur ahelavarii, mille tagajärjel koguni viis autot võistlusest kõrvale jäi. Rajale tuli turvaauto, kokkupõrkest napilt pääsenud Kevin aga oli langenud seitsmendaks. Turvaauto lahkumisel andis taas tunda kehv sirgekiirus ning Kevin pudenes lausa kümnendaks. Finišijoone ületas ta siiski seitsmendana ja Bruno Bonifacio diskvalifitseerimise järel tõusis kuuendaks.

Kevin Korjus: „Austria etapp läks mootori- ja eriti käigukastimurede nahka. Üle-eelmisel aastal ELMS-sarjas olin ma Red Bull ringil väga kiire nii kvalifikatsioonis kui ka võistlusel, aga seekord kaotasin konkurentidel sirgetel lootusetult palju. Kestussõidus hoidsin oma kohta, sest möödumisele polnud isegi mõelda võimalik. Sprindisõidu stardis sai minu auto samuti kõvasti pihta, lausa ime, et ma üldse jätkata sain. Seda kõike arvestades on veel päris hea, et PRO-arvestuse liidrikoht alles jäi.“

Renault Sport Trophy-sarja neljas etapp sõidetakse 26.-28. augustil Prantsusmaal Paul Ricardis.

Red Bull ringi PRO-sprindi tulemused:
1. Pieter Schothorst (Equipe Verschuur) 27.23,083
2. Markus Palttala (Team Marc VDS EG 0,0) +2,091
3. David Fumanelli (Oregon Team) +11,266
6. Kevin Korjus (R-Ace GP) +15,722

Renault Sport Trophy PRO punktiarvestus:
1. K. Korjus (R-ace GP) 68
2. Pieter Schothorst (Equipe Verschuur) 66
3. Markus Palttala (Team Marc VDS EG 0,0) 63

Red Bull ringi kestussõidu tulemused:
1. M. Palttala/F. Schiller (Team Marc VDS EG 0,0) 1:12.44,449
2. R. Geerts/M. Ramos (Equipe Verschuur) +19,778
3. T. Sathienthirakul/F. Rueda (Team Marc VDS EG 0,0) +20,619
4. K. Korjus/F. Blomstedt (R-Ace GP) +37,207

Renault Sport Trophy kestussõidu punktiarvestus:
1. M. Palttala/F. Schiller (Team Marc VDS EG 0,0) 65
2. K. Korjus/F. Blomstedt (R-Ace GP) 55
3. R. Geerts/M. Ramos (Equipe Verschuur) 28

PRO-Sprindi sõit täispikkuses: