E1 klassis läks näiteks kolmikvõit Soome, kui mõlemal päeval oli parim Antti Hellsten, Miko Mellin oli mõlemal päeval teine ja nii ka kokkuvõttes teine. Kolmas koht kuulus Mikael Miettinenile, esimene eestlane oli Toivo Nikopensius, kes oli klassi viies. Hellsten oli ka mõlema päeva absoluutarvestuse kiireim.

Klassis E2 viis võidu samuti Soome Kimmo Hurri, rahvuskaaslane Markus Michelson oli teine ja mõlema päeva kiireim eestlane absoluutarvestuses (kuues ja viies) Martin Leok oli kolmas, tema koht klassis oli samuti mõlemal päeval kolmas. E3 klassis läks võit samuti Soome, võitja Niki Ahola, teine Riho Kollist ja kolmas Mart Meeru.

Seenior 40+ klassis oli mõlemal päeval kiireim Egon Üpraus, teine kokkuvõttes Andrus Allikvee ja kolmas koht läks Lätti, Juris Bergsile. Juuniorite klassis sai võidu Priit Biene, teine Alersi Vilander. Harrastajate klassis oli võidukas Vaido Kalm, edestades Martin Kohvi ja Marek Uustalu. Veteranid 50+ klassis sai võidu Pekka Sointula, teine Jaanus Nuut ja kolmas Andris Kalnins. Algajate klassis oli võidukas Ragnar Kõllamets, teine Tauno Mägi ja kolmas Ivar Pärnik. ATV arvestuses oli võitja Ralfs Kaliksons Ivar Pilli ees.